Kakav potez - Ozil poslednjom izjavom itekako spustio i žestoko ponizio Tottenham

Njemački fudbaler Mesut Ozil odlučio se zabaviti danas na Twitteru, te je pozvao fanove da mu postavljaju pitanja, te će se on potruditi na što više njih da odgovori. 


Ozil je i dalje član Arsenala iako već skoro pola godine nije igrao, ali odbija da napusti londonski klub i odlučan je da ostane na Emiratesu i naredne sezone iako je izgubio mjesto u prvoj postavi.
Čak i navijači Arsenala traže od njega da ide jer je daleko najplaćeniji igrač ovog kluba, te bi odlaskom znatno olakšao budžet. No, čini se da je Ozil našao način kako da smiri navijače.



Naime, jedan od njih je postavio pitanje Ozilu na Twitteru i dobio je odgovor koji je bacio u trans navijače Arsenala. "Da imaš izbor da li bi radije igrao za Tottenham ili završio karijeru?" pitao je jedan od navijača, a Ozil se ubrzo oglasio.

"Ako u karijeri više ne budem želio da osvajam trofeje onda bi otišao u Tottenham", napisao je Ozil čime je oduševio navijače Arsenala.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.