I takve stvari su moguće - Yaya Toure zbog svojih poteza izbačen sa humanitarnog turnira

Yaya Toure se ovih dana našao u središtu situacije koja je gotovo za ne povjerovati i na taj način je itekako privukao pažnju javnosti.


Sutra je na programu "Soccer Aid" utakmica sa humanitarnim karakterom kojoj je cilj da se prikupi što više novca koji će biti iskorišten u humanitarne svrhe.
Ovo je meč koji se igra na stadionu Manchester Uniteda, dobro poznatom"Old Traffordu" i na kojem će učestvovati mnogi poznati nogometaši, nogometašice i neke druge vrlo dobro poznate javne ličnosti.Ali danas je ova utakmica kojoj su se mnogi radovali ostala bez svog 'glavnog' igrača - Yaya Toure je izbačen sa spiska za utakmice zbog svojih šala i pošalica u Whatsapp grupi gdje su bili svi učesnici humanitarnog meča.

Legendarni igrač Manchester Cityja je u grupnom chatu, gdjee se nalaze i nogometašice, izjavio kako može dovesti devetnaest žena u njihov luksuzni hotel.Vezni igrač nije stao ovde, već je sa svima podijelio i porno snimak video klipa žene u kadi. Ubrzo nakon toga je sve izbrisao, usljedilo je čak i javno izvinjenje za napravljene postupke, ali šteta je već bila učinjena. 37-godišnjak je ubrzo i izbačen sa spiska za sutrašnju utakmicu što je potvrđeno i u samoj organizaciji.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.