Griezmann progovorio: "Imam problem sa Messijem, kao što ga imam sa Mbappeom"

Stigao je u Barcelonu kao veliko pojačanje, pojačanje za napada od kojeg se očekivalo najviše, očekivao se prije svega jedan novi sjajan tandem sa Messijem. 


Kada je stigao u Barcelonu od Antoinea Griezmanna se očekivalo da bude veliko pojačanje za ovu ekipu.
On je prošlog ljeta Atletico Madridu plaćen čak 120 miliona eura, ali nije opravdao očekivanja. Naime, u 48 odigranih utakmica, postigao je samo 15 golova, te je dodao četiri asistencije, a navodno je u lošim odnosima sa Messijem.



"Moja budućnost je u Barceloni i sretan sam ovdje. Imam povjerenje novog trenera i osjećam se super. Prošla sezona je bila komplikovana za mene, ali tu sam i želim se dokazati", rekao je Griezmann, te je dodao:

"Imam problem sa Messijem, a radi se o istom problemu koji imam sa Mbappeom. Nismo na prvu kliknuli na terenu i trebalo nam je vremena da krenemo surađivati. Ipak, mislim da će mi sa Messijem biti dosta lakše pronaći zajedničku igru", završio je Griezmann.



Očekuje nas da ispratimo narednu sezonu i da se nadamo da će da pronađu zajednički jezik Griezmann i Messi i tako naprave jedan tandem od kojeg će sigurno u mnogome zavisiti uspijeh Barcelone.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.