City ne odustaje, žele samo najbolje - Stigla nova ponuda za jednog od najboljih iz Serije A

Ranije se pisalo da je Manchester City za defanzivcu iz Serije A ponudio 65, a potom i 70 miliona eura. 


Napoli je te ponude odbio i nastavio insistirati na najmanje 80 miliona eura pošto su i oni sigurni da se radi o jako kvalitetnom i velikom igraču.
Pojavilo se pitanje da li će Cityjev fokus ostati na stamenom senegalskom štoperu jer se na kratko vrijeme otvorila priča o dovođenju Lionela Messija na Etihad od čega kako stvari stoje ipak neće biti ništa.Ipak, Messi je jučer saopštio da ostaje barem još jednu sezonu na Nou Campu, pa se City može vratiti drugim poslovima.Tako italijanski mediji pišu da je City poslao novu ponudu za Koulibalyja koja sa bonusima dostiže 75 miliona eura.

Bilo bi to zaista veliko pojačanje za zadnju liniju Cityja za koju mnogi misle i da je jedini veliki krivac zašto Guardiola ne dolazi do titula u poslednjim sezonama smatrajući da je to najslabiji dio ekipe.Međutim, sa ovom poslednjom ponudom još uvijek to nije onih 80 koje je gazda Napolija zacrtao, ali možda jeste ponuda koja će "smekšati" De Laurentiisa i dovesti Koulibalyjev transfer korak bliže realizaciji.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.