Ako je neko zaslužio - Onda je to Ronaldo: Stigla i možda najveća počast karijere za C. Ronalda

Karijera koja će zauvijek ostati upisana u istoriji ovog sporta, velki Cristiano Ronaldo definitivno je obilježio jednu eru sporta kojeg obožavaju širom planete. 


Cristijano Ronaldo je dobio mnoge individualne i timske počasti tokom prebogate karijere, ali nema sumnje da mu je poslednja iz Portugala jedna od najdražih. 

Sporting iz Lisabona je objavio da će se trening centar kluba u kojem stasavaju mladi igrači preimenovati u "Akademija Kristijana Ronalda" i na taj način će biti održana velika počast igraču koji je ponikao u ovim selekcijama.



Tako su "lavovi" odali počast najvećem fudbaleru koji je ikada ponikao u akademiji, Ronaldo je stigao u Lisabon sa svega 12 godina i zadržao se šest sve dok 2003. godine nije potpisao ugovor sa Mančester junajtedom. 

Ronaldo je u dresu Sportinga odigrao 31 meč za prvi tim i za to vreme postigao pet golova i upisao tri asistencije. Nakon toga, sledi selidba u Mančester, a ostalo je legenda...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.