PSG pred velikim pojačanjem: Zvijezdu Bayerna menadžer seli na "Park Prinčeva"

Stigao je još u mlađe kategorije, u Bayernu je izgradio ime i karijeru, ali mogao bi se upustiti u nove izazove.


Kako prenosi nemački "Bild", fudbalski agent Pini Zahavi je ponudio svog klijenta Davida Alabu ekipi Pari sen Žermena. Već neko vreme se priča o sudbini austrijskog reprezentativca, kojem ugovor sa Bajernom iz Minhena ističe za manje od godinu dana.

Pisalo se da bi mogao kod Gvardiole u Siti, ali su se "Građani" izgleda odlučili za Akea iz Bornmuta, još uvek je nejasno zašto se Bavarci nisu dogovorili sa dugogodišnjim igračem oko produžetka saradnje. Sve se glasnije priča o tome da Alaba želi da promeni sredinu, a sada se pojavila ozbiljna mogućnost da karijeru nastavi na "Parku prinčeva".

Naime, Zahavi je "Svecima" ponudio dve opcije, jedna je da ovog leta potpišu Austrijanca za 36 miliona evra, koliko navodno Bajern traži za njegove usluge, ili da ga narednog leta dovedu kao slobodnog igrača.

Videćemo šta će uraditi Parižani, levi bek im nije neophodan, imaju Bernata i Kurzavu, koji je na kraju produžio ugovor sa klubom, ali Alaba može da igra u veznom redu i u srcu odbrane, pa bi mogao da posluži kao zamena za kapitena Tijaga Silvu i da omogući upravi kluba iz francuske prestonice da proda jednog veznog igrača, pominje se da bi Paredes ili Gej mogli da promene sredinu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.