Guardiola pravi City jači nego ikad: 5 zvijezda za tim koji bi trebao da osvoji sve

Guardiola polako sklapa ekipu za sledeću sezonu, sada je dao novi ultimatum Cityu


Ranije smo pisali o novim akvizicijama Manchester Citya – dogovoreni su poslovi s Nathaneom Akeom i Ferranom Torresom, ali trener Pep Guardiola tu je tek započeo.

Iako plaćen 43 milijuna eura, Akea ne vidi kao prvu opciju u obrani uz Aymerica Laportea. Iz tog razloga, Katalonac inzistira na još barem jednom imenu u stoperskoj liniji, a osim toga želi i lijevog bočnog te napadača.

Ako tome pridodamo da je klub napustio David Silva, a Sergio Aguero ima sve više problema s povredama kako idu godine, to je ukupno pet igrača – kako navodi Sky Sports – koje Pep želi vidjeti na Etihadu.

Što se imena tiče, u obrani je prva opcija Kalidou Koulibaly, za veznjake se malo piše, ali ne bi bilo prvi put da City u tajnosti radi na velikom transferu, a isto vrijedi i za poziciju lijevog bočnog. U napadu su dva igrača podcrtana debelim markerom – prva opcija Lautaro Martinez, iako se on već opredijelio za Barcelonu, dok je drugo ime ono Joaa Felixa za koga se City po drugi put raspitivao vrlo nedavno.

Koliko je izvjesno da potpiše baš petoricu, poglavito nakon Torresa i Akea koji su stigli, teško je baš za očekivati. Ali dva kapitalca, u obrani i napadu čine se i više nego izvjesnima.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.