Zidane potpuno jasan o Joviću - "Ne želimo više da rizikujemo"

Trener madridskog Reala Zinedine Zidane konačno je stao na kraj svim medijskim nagađanjima o sudbini srbijanskog fudbalera Luke Jovića. 


Mladi fudbaler se nije proslavio ove sezone u dresu Kraljeva. Malo je igrao, nije bio u formi, a zatim su došli problemi van terena koji su uzrokovali dosta kritika na račun 22-godišnjaka iz Bijeljine. 
Sada je Jović ponovo van ekipe i to nakon što mu je prijatelj bio pozitivan na koronavirus i on neće igrati sutra protiv Alavesa i čini se kako stvari nikako neće da krenu ka boljem za mladog fudbalera iz Bijeljine.



"Ne želimo suviše rizikovati i Jović nije s nama danas. Nadam se da će se vratiti brzo", rekao je Zidane, a na pitanje o medijskim natpisima da Jović odlazi je rekao: "Jović je veoma dobar i računamo na njega i naredne sezone", istakao je Zidane. 

Jović se povezivao s brojnim klubovima tokom ljeta. Ipak, ostaje nam da vidimo hoće li se obistiniti Zidaneove riječi ili će se u narednom periodu nešto promijeniti.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.