Solskjaer otpisao čak 6 velikih imena: Sjajna prilika za brojne velikane da dođu do Unitedovih zvijezda

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer već je otpisao šestoricu fudbalera. 


Crveni đavoli igraju fantastičnu po povratku fudbala, konačno su krenuli ka vrhu Premiershipa, ali će za eventualnu borbu za titulu, morati angažovati pojačanja. 
Kako bi skupili dodatni novac za kupovinu, United će se riješiti nekoliko fudbalera. Menadžer Solskjaer već zna na koga neće računati i na spisku su šestorica igrača. 



Najzvučnije ime je svakako Alexis Sanchez. Čileanac je odavno otpisan na Teatru snova, prošle sezone je igrao na posudbi u Interu, no ovog ljeta se vraća u Manchester. Međutim, Solskjaer ga ne želi. Jasno je poručio da ne računa na njegove usluge, ali ugovor od 25 miliona eura godišnje predstavlja ogroman problem i teško je naći kupca za ovog fudbalera. 

Također, među prekriženim imenima su još Chris Smalling, Marcos Rojo, Phil Jones, Jesse Lingard i Diogo Dalot. 

Sve će njih United pokušati da proda i za većinu ne bi trebalo biti nikakvih problema da se nađe kupac. Izuzetak je Alexis koji je sasvim sigurno jedna od najvećih grešaka u historiji kluba.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.