Prvo mjesto sve govori - Messi tek drugi najbolji igrač Barce ove sezone, Griezmann na dnu

Barcelona dobara dio sezone nije bila na svojoj razini, a završilo se neslavno, izgubljenom titulom. 


Katalonci su nakon pandemije koronavirusa i povratka ligaškog nogometa zaredali nekoliko slabih partija, a Real Madrid redom pobjeđivao i stigao do titule. 
Očigledno je da su nogometaši Barcelone bili ispod svog nivoa i da dolazak Quiquea Setiena zimus nije bio najbolji potez. S vremenom se uvidjelo da neke stvari ne funkcioniraju unutar katalonske momčadi, a pitanje je hoće li Setien uopće dočekati revanš s Napolijem u osmini finaal Lige prvaka. Kakva sezona je iza Barcelona, makar još uvijek zvanično nije gotova, najbolje oslikava anketa Marce gdje su navijači za najboljeg igrača u sezoni izabrani golmana Marca Andre ter Stegena. Messi je drugi s najviše glasova, ali obično Argentinac bude nedodirljiv kada je ovaj izbor u pitanju. 

Zanimljivo da je treće mjesto pripalo Ansu Fatiju, a četvrto Riquiju Puigu, dok je tek 18. najbolji katalonski igrač ove sezone po izboru čitatelja bio Antoine Griezmann. Treba biti realan, pa reći kako je većina nogometaša Barcelone zakazala, naročito nakon prinudne pauze, a ostaje im jedino da se pokušaju iskupiti u Ligi prvaka.

Zanimaju vas i teme koje se ne odnose na sport, uživajte uz naš magazin - www.pult24.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.