Perez ispravlja jednu od najvećih grešaka Reala - Živa legenda se vraća na Bernabeo

Živa legenda Real Madrida, Iker Kasiljas (39) će se, kako tvrdi Marka, vratiti ovog leta u Santjago Bernabeu. 


Ali ne na na teren sa kopačkama i rukavicama nego u u upravnu zgradu u odelu i cipelama. Naime, njemu je već određen položaj savetnika predsednika Florentina Pereza i samo se očekuje da ozvaniči kraj karijere. 
A to bi trebalo da se dogodi na kraju ove sezone portugalske Primeire u kojoj njegov Porto tek što je obezbedio titulu. Dakle, Kasiljas će potom u pravom smislu reči "okačiti rukavice o klin", malo više od godinu dana nakon srčanog udara i preći u upravne vode. 



U suštini svakako lep, ali i očekivan potez Kraljevskog kluba s obzorom da je u pitanju dete Reala i čovek koji je ostavio nezibrisiv trag kako u samom klubu, tako i na svetskom nivou. 

Za prvi tim je branio u 510 navrata osvojivši pet nacionalnih titula, dva Kupa kralja i tri Lige šampiona, dok je sa Španijom dva puta pokorio Evropu i jednom svet. Pre pet godina je prešao u Porto pošto je video da za njega više nema mesta na golu Reala, a sa Zmajevima se oprašta na najlepši mogući način, sa drugom titulom Primeire. 



Svakako jedan od najboljih i najuspešnijih čuvara mreže svih vremena i sigurno golman koji će ostati upamćen kao jedan od najboljih čuvara mreže svoje ere.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.