Ni malo ga ne štede - Luka Jović na udaru svih oko sebe, španski mediji bez pardona

Srbijanski napadač Luka Jović našao se u velikim problemima od trenutka kada je potpisao za Real Madrid. 


Jović je prošlog ljeta došao u redove kraljevskog kluba kao jedan od najboljih mladih napadača u Evropi. Madriđani su ga Frankfurtu platili čak 60 miliona eura, a on je u čitavoj sezoni postigao samo dva gola.
Problemi su se nastavili proljetos kada je doživio povredu zbog koje nije mogao trenirati oko tri mjeseca. Taman što se vratio na teren u nedjelju, doživio je novu nesreću i čini se da nikako ne može da se sastavi na pravi način u Madridu.



Obzirom da se družio sa prijateljem koji je, kasnije će se ispostaviti, bio pozitivan na koronavirus, Jović mora u izolaciju. Iako je bio negativan na testu, Jović ne smije trenirati s ekipom dok ne dobije još jedan negativan test. 

Ta vijest je navodno prelila čašu kod čelnih ljudi Reala, a ponovo su ga 'na zub' uzeli i mediji. Najoštrija je bila Marca koja mu je posvetila naslovnu stranicu, ne baš lijepim povodom i čini se kako ga nisu štedjeli ni malo.



"Jović na rasprodaji", navodi se uz njegovu fotografiju preko čitave stranice jednog od najčitanijih španjolskih časopisa. Ovaj list ističe da je krajnje vrijeme da napadač, koji postiže gol svakih 770 minuta, napusti Real Madrid. 

Podsjetimo, ranije se špekulisalo da su za njegove usluge zainteresovani neki timovi iz Engleske i Italije, a u prvom planu bili su Napoli, Milan i Arsenal. Vidjet ćemo da li će na baš jednoj od tih destinacija na kraju i završiti.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.