Klopp želi čudo od djeteta - Za mladog Balkanca zainteresovani još i United, Chelsea, Bayern, Dortmund

Navodno su skauti engleskog kluba četiri puta gledali mladog igrača Partizana i zadovoljni su onim što je sedamnaestogodišnjak pokazao. 


Liverpul je zainteresovan za sjajnog Stevanovića, a crno-beli za njega traže obeštećenje od 15 miliona evra i vjeruju da on posjeduje kvalitet koji vrijedi i više.
Tako je šampion Engleske stao u red sa drugim evropskim gigantima u borbi za potpis tinejdžera. Kako piše ‘Informer’ Stevanović je na radaru još nekih klubova: Mančester junajteda, Čelsija, Bajerna, Dortmunda, Napolija… 



Čini se da je po navodima beogradskog medija Liverpul najkonkretniji u nameri da angažuje mladog igrača. Stevanović je prošle godine u izboru lista “Gardijan” uvršten među 60 najtalentovanijih fudbalera na svetu, pa otud i ne čudi interesovanje brojnih klubova za njega. 

Stevanović ima ugovor s Partizanom do 2022. godine i trenutno po proceni specijalizovanog portala “Transfermarkt” vredi osam miliona evra. U sezoni koja se nedavno završila odigrao je 35 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je devet golova i zabeležio tri asistencije.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.