Pique potpuno iskrenom izjavom razočarao brojne navijače Barcelone: "Biće jako teško"

Štoper Barcelone Gerard Pique smatra da je, na osnovu partija njegovog tima u posljednje vrijeme, Real Madrid bliže tituli. 


Barcelona je u petak navečer gostovala Sevilli i na kraju je uz dosta poteškoća osvojila bod (0:0), ali Real Madrid večeras na gostovanju kod Real Sociedada ima priliku da se bodovno izjednači s Kataloncima.
"Mislim da će biti jako teško osvojiti ovu ligu. Učinit ćemo sve što je moguće, ali pretpostavljam da Real Madrid neće izgubiti puno bodova. To više nije u našim rukama i bit će teško"



"Iz onoga što smo vidjeli u posljednja dva meča, bit će nam jako teško doći do titule", iskreno je kazao Pique. "Imali smo šanse, kontrolisali utakmicu, ali Sevilla se pokazala kao pravi tim i uostalom treći su na tabeli. Imaju snagu i kvalitet"

"Remi nas ostavlja u poziciju da više ne zavisimo sami o sebi", dodao je reprezentativac Španije. Već u utorak navečer Barcelona će ugostiti Athletic Bilbao i tada neće imati pravo na novi kiks.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.