Niko Kovač - Veliki šmeker i gospodin prije svega: Srpski mediji oduševljeni ponašanjem Kovača

Veliki šmeker je Niko Kovač, gospodsko ponašanje i njegov šmekerski pristup nisu prošli nikako nezapaženo ni kod svih naviča Crvene Zvezde koji su pratili svok klub na meču protiv Bayerna.


Bayern Munchen je u prvom kolu skupine B Lige prvaka doma pobijedio Crvenu zvezdu 3:0, a neke srpske medije posebno je oduševio trener Bavaraca Niko Kovač.
Srpski Telegraf tako donosi naslov ''Gospodski potez Kovača oduševio Delije: 5 stvari koje niste vidjeli na TV-u na utakmici Bayerna i Zvezde!'' Isti portal piše kako je bivši izbornik Hrvatske pokazao gospodske manire prije, tijekom i nakon utakmice sa Zvezdom.



''Ponašao se šmekerski od konferencije za novinare - gdje je na našem jeziku pozdravio novinare iz Beograda, izbjegao je provokativno pitanje o odnosu Srba i Hrvata, a o Zvezdi i njenim navijačima pričao je u superlativu - pa do kraja utakmice.

Na kraju je otišao i do Zvezdine klupe kako bi pozdravio sve članove stručnog stožera, a zatim i svakog igrača Zvezde ponaosob na centru. Posebno se ispričao s Milošem Degenekom, koga vjerojatno poznaje iz vremena dok je stoper Zvezde igrao u Njemačkoj'',

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.