Momak sa srcem junaka - Micić će igrati, i to će u pohodu na zlato da bude pokretač za sve igrače

Košarkaš prolazi kroz veoma teske trenutke u svom zivotu, ali je ipak pokazao velicinu, ipak ce da nadje snage i da igra.


Srpski plejmejker je doneo najtežu odluku u životu nakon tragičnih vesti o smrti majke. Uprkos bolu i tugi koju oseća u ovom trenutku, a nema nikoga na svetu kome je sada teže nego njemu.Micić je posle razgovora sa selektorom Đorđevićem odlučio da ostane uz reprezentaciju na Svetskom prvenstvu i igra četvrtfinalni meč protiv Argentine.

Vasa je prolazio kroz težak period. Odlučio je da bude sa nama i odigra meč protiv Argentine - saopštio je selektor Saša Đorđević. Mladi organizator igre je još jednom i na ovaj način dokazao koliko voli i Srbiju i koliki je patriota, kao i koliko mu znači igranje u reprezentaciji i uspeh sa njom. 

On je uprkos privatnim problemima i teškoj bolesti majke celo leto proveo sa reprezentacijom prvo na pripremama, a potom i na Svetskom prvenstvu. Zato niko od nas nema prava da bilo šta prigovori ovom momku, šta god uradio sutra ili prekosutra ili za 3, 4, 10 godina i kakve god odluke donosio.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.