Liverpool želi da ga zadrži, ali on odbija produženje ugovora - Klopp zna šta želi, donio konačnu odluku

Kako je došao u redove kluba sa Anfielda to je jedna sasvim druga ekipa, Jurgen Klopp je reformisao Liverpool i sasvim je razumljivo da uprava i navijači žele što duže da ga zadrže u svojim redovima, međutim to bi moglo biti puno teže nego što su očekivali.


Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp razmatra mogućnost preuzimanja neke od reprezentacija i želi da se okuša i u tom sistemu rada.
Liverpool želi da zadrži njemačkog trenera, no on navodno odbija produženje trenutnog ugovora koji ističe na ljeto 2022. godine. Prema britanskoj štampi, 52-godišnji Klopp je donio odluku i očekuje se da nakon što mu istekne ugovor s Redsima, prihvati poziv neke od reprezentacija.



Ipak, na Anfieldu se nadaju da će u preostale tri godine Klopp popustiti i da će na kraju prihvatiti Liverpoolovu ponudu. Klopp je ranije izjavio da još ima vremena za raspravu o novom ugovoru, a u međuvremenu se špekuliše da bi mogao biti nasljednik Joachima Lowa u reprezentaciji Njemačke.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.