Coutinho samo riječi hvale ima za Hrvate: "Sretan sam što mi je Niko Kovač trener"

Sa svih strana stižu pohvale za velikog Niku Kovača koji je već drugu sezonu na klupi velikana iz Munchena od kojeg se uvijek očekuju samo najbolji rezultati.


Phillipe Coutinho stigao je ovog ljeta u Bayern kao posuđeni igrač Barcelone i ubrzo postao najveća zvijezda svlačionice i zasigurno će on biti ogroman pokretač za Bayern u tekućoj sezoni.
Usprkos tome što Bavarci u momčadi već imaju igrače poput Roberta Lewandowskog i Manuela Neuera, Coutinho se kao treći najskuplji nogometaš u povijesti nogometa nametnuo kao najveća zvijezda.



Nakon što je lani imao puno problema u svlačionici, Niko Kovač napokon je zadobio povjerenje igrača, a jedan od onih koji mu najviše vjeruju je Phillipe Coutinho. Brazilac je nahvalio Kovača u razgovoru za Sport1.

"Sretan sam što mi je on trener. Znam da mi vjeruje i to me čini sretnim. Osjećam se dobro i naporno radim kako bih bio bolji iz utakmice u utakmicu", kazao je Coutinho.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.