Cassano iskren: "Ako se u Juventusu oslanjanju na Dybalu rizikuju da ne osvoje ništa"

Antonio Cassano je završio zvanično svoju karijeru prije godinu dana i sada većinom radi kao gost komentator na italijanskim televizijama. 


Cassano je svojevremeno bio jedan od najboljih napadača u Italiji i sigurno da je mogao ostvariti mnogo bolju karijeru da mu je ponašanje bilo nešto bolje.
No, sada on većinom radi kao komentator na italijanskim televizijama, a najčešće komentariše mečeve Serije A. Cassano se jučer osvrnuo na Juventus i tešku pobjedu ovog kluba na gostovanju kod Brescije.



Cassano je iskreno izjavio da sada razumije zbog čega Massimiliano Allegri nije toliko koristio Paula Dybalu i da njemu jednostavno nije mjesto u prvom timu Juventusa. "Čuo sam da neki Dybalu nazivaju fenomenom ili novim Messijem u prethodnim godinama"

"Kao što sam rekao prije on jeste dobar igrač, ali ako se u Juventusu oslanjaju na njega onda rizikuju da ove sezone ne osvoje ništa. Jeste dobar igrač, ali ne može u istu rečenicu s Messijem", rekao je Cassano.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.