Alen Halilović: "Želim pokazati što mogu, osjećam da mogu biti dobar kao Luka Modrić"

Mlad je on još uvijek, karijera je pred njim, talenat posjeduje i ukoliko on to želi onda smo sigurni da može dostići taj nivo.


Ovo ljeto postao je igrač nizozemskog Heerenveena, u koji je stigao iz Standard Liegea nakon što je prethodno bio u Milanu i u sredinama u kojima se i nije baš najbolje snašao.
Kao i svake godine, mladi hrvatski ofenzivac ima golema očekivanja, a u Nizozemsku je došao kako bi igrao u kontinuitetu i razvijao svoj neosporni talent, za što u prijašnjim klubovima nije dobivao prilike. Iako se ne nazire njegov očekivani napredak, Halilović ne gubi nadu.



Uvjeren je da će njegovo vrijeme kad-tad doći. "Kroz karijeru sam imao dosta koraka unazad, ali tek su mi 23 godine. Luka Modrić napustio je Dinamo s 23 godine, otišao je u Tottenham i ondje prolazio kroz teške trenutke, ali izborio se."

"Nekoliko godina kasnije otišao je u Real Madrid, u kojem ispočetka nije igrao, ali nekoliko godina kasnije vodio je Hrvatsku do finala Svjetskog prvenstva i okrunjen je za najboljeg igrača svijeta. Svi imaju svoj put, samo moraš biti koncentriran i znati što želiš. Želim pokazati što mogu, osjećam da mogu biti dobar kao Luka Modrić."

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.