Coutinho sve dalje od Barce, spema se za povratak na ostrvo, ali je naišao na veliki problem

Philippe Coutinho je prije nekoliko dana priznao brazilskom novinaru da uopšte ne zna da li će i naredne sezone igrati za Barcelonu. 


Coutinho je u Barcu stigao početkom 2018. godine kao veliko pojačanje iz Liverpoola, ali nije opravdao očekivanja na Camp Nou.
Brazilac je dobio ogromne kritike za igre u prošloj sezoni, a navijači Barce počeli su čak da mu zvižde. Već uveliko se špekuliše o tome da Barcelona želi prodati Coutinha jer su svjesni da su napravili veliku grešku njegovim dovođenjem, a pogotovo činjenicom da su platili skoro 160 miliona eura za njega.



Prethodnih dana se pojavila priča da bi se Coutinho mogao vratiti u Englesku i to u Chelsea. Plavci traže zamjenu za Edena Hazarda koji je otišao u Real Madrid i vjeruju da bi Coutinho bio odlična zamjena za njega.

Navodno, čak je i Coutinho poručio da nema ništa protiv igranja za Chelsea, ali ga oko svega zabrinjava to što Plavci imaju zabranu dovođenja igrača ovog ljeta i to bi mogao biti nepremostiv problem.



Chelsea pokušava da odgodi ovu odluku jer su dobili jasan signal od Coutinha da želi doći na Stamford Bridge. No, teško je da će Coutinho dugo čekati da Chelsea riješi ovaj problem i moguće je da prihvati neku drugu ponudu ukoliko dođe.

Navodno, Coutinho je dao određeni rok čelnicima Chelseaja da riješe problem sa zabranom transfera što je jasan znak da ima veliku želju da dođe u londonski klub.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.