Sve je gotovo, ali od Uniteda se očekivalo više: Solskjaer doveo prvu metu i svoju veliku želju

Očekivalo bi se od Uniteda da to ipak budu neka velika imena, navijači Uniteda uvijek očekuju spektakularne transfere, ali čini se da to ovaj put nije slučaj.


Sky Sport danas javlja kako je Manchester United završio prvo pojačanje za narednu sezonu.
U pitanju je krilni fudbaler Swanseaja Daniel James koji će Crvene đavole navodno koštati 15 miliona funti. Već dugo vremena se spominje kako je upravo James jedna od prvih meta trenera Uniteda Ole Gunnara Solskjaera koji na ovaj način želi zakrpiti krilnu poziciju gdje Unitedu već dugo vremena treba pravi fudbaler.



Upravo radi toga u klub je prije godinu i pol dana stigao Alexis Sanchez, ali kasnije se ispostavilo da je njegov dolazak potpuni promašaj, pa će ga zamijeniti James.

Radi se o fudbaleru koji ima samo 21 godinu, a ove sezone je u Championshipu odigrao 33 utakmice, postigao četiri gola i dodao devet asistencija i pokazao zaista zavidno fudbalsko umijeće, te bi se on mogao ispostaviti na kraju kao odličan posao Solskjaera i uprave Uniteda.



Sky Sport javlja kako je dogovoreno da United isplati Swanseaju 15 miliona funti, a klub je navodno već dogovorio lične uslove sa ovim fudbalerom i samo se čeka zvanična potvrda.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.