Prava sapunica - Situacija oko Luke Jovića i Real Madrida sve komplikovanija, ništa od transfera

Spremite se za pravu sapunicu kada je u pitanju saga oko transfera Luke Jovića. 


Srbijanski napadač je već bio na pragu Real Madrida i uveliko se priča o tome da će sjajni napadač Eintracht Frankfurta predvoditi Kraljeve naredne sezone, no sada dolazi do potpunog preokreta.
"Ne, ne postoji dogovor dva kluba. Postoje pregovori, no Real nije jedini koji se zanima za Jovića", rekao je sportski direktor njemačkog kluba Fredi Bobić i na taj način dao malo više detalja i širu sliku oko svih dešavanja između Jovića i njegovog prelaska u redove Real Madrida.



Real je navodno trebao da plati 60 miliona eura, ali sada španski mediji tvrde da Eintracht traži čak 100 miliona eura, što je očigledno previše čelnicima Reala koji izgleda nisu spremni platiti toliki iznos.

No, nije nemoguće da Barcelona pomrsi račune ljutom rivalu, pošto su Katalonci zainteresovani za Jovića, bez obzira što su sve bliže dovođenju Antoinea Griezmanna iz Atletico Madrida koji se povezuje sa Barcelonom već duže vremena i gotovo u svakom prelaznom roku.



Mladi Luka Jović, inače rođeni Bijeljinac, je ove sezone odigrao 47 utakmica za Eintracht u svim takmičenjima, te imao zaista odličnu sezonu, postigao je 27 golova i upisao sedam asistencija.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.