On nema cijenu - United i Real Madrid ponudili po 110 miliona, odbijeni bez predomisljanja

Tim iz Napulja završava još jednu sezonu bez trofeja, ali unatoč tome ima igrače za koje se otimaju najveći klubovi planete.


Ako gledamo stvari objektivno Napolitanci nisu uspeli da ostvare ni jedan od zacrtanih ciljeva pred sam početak fudbalske godine.
Scudeto je bio daleko od juga Italije, rana eliminacija Napolitanaca iz Lige šampiona je takođe jedan od većih neuspeha tima kojeg sa klupe predvodi Carlo Ancelotti koji se dovodi u vezu i sa Juventusom.



Međutim, iako je delovalo da će De Laurentis "platiti" neuspehe prodajom svojih najboljih igrača, Italijan je na putu da zadrži svoju glavnu okosnicu tima. Bilo je previranja oko Insigne neko vreme, ali je omaleni Italijan ipak odlučio da ostane u svom dečačkom klubu.

Kalidou Koulibaly je bio jedan od već projektovanih igrača nekog od glavnih premijerligaša, ali Senegalac će po najnovijim informacija ostati još dugo podno Vezuva.



Gazeta delo Sport piše kako su odbijene dve ponude u visini od 110 miliona evra, De Laurentis nije hteo da pregovora sa Manchester Unitedom i Real Madridom. Čak, prema pisanjima iste novine, Senegalcu sledi novi ojačani ugovor.

Pouzdani štoper će dobiti novi produžetak saradnje do 2024. godine sa primanjima od 7 miliona evra! Napolitanci se nadaju da mogu sledeće sezone ući ozbiljnije u trku sa Juventusom koji još uvek traži novog trenera.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.