Navijači Uniteda negoduju jer De Gea odlazi, a kad čuju ko ga mijenja tek će im biti loše

Španski čuvar mreže David De Gea ovog ljeta gotovo sigurno napušta Manchester United. 


De Gea se već godinama povezuje sa odlaskom sa Old Trafforda, a nakon još jedne sezone u kojoj je, čini se, 'nazor' branio, konačno će dočekati svojih pet minuta i napustiti klub.
Kako prenose francuski i engleski mediji, ovaj golman je već dugo vremena velika želja PSG-a koji mu je ponudio sjajan ugovor i koji Španac neće moći odbiti iako se dugo povezivao sa Realom.



S druge strane, mnogo se pričalo i o tome ko će ga u tom slučaju zamijeniti na golu Crvenih đavola, a kako sada stvari stoje to neće biti niko. Kako prenosi The Sun, trener Ole Gunnar Solskjaer je odlučio povjerenje u sljedećoj sezoni ukazati do sada rezervnom golmanu Sergiju Romeru.

Argentinac je u klubu od ljeta 2015. godine, a do sada nije dobio pravu priliku da pokaže šta umije. Ipak, obzirom na ono što smo gledali u reprezentaciji Argentine, radi se o golmanu koji će teško zadovoljiti apetite i ukuse navijača Mancehster Uniteda.



Oni će sigurno zbog toga biti vrlo razočarani. Inače, ranije se pominjalo kako je želja Uniteda rezervni golman Barcelone Jasper Cillesen, ali od toga, kako sada stvari stoje, neće biti ništa.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.