Mnogi su jedva dočekali: Nakon sukoba sa Kovačem poručio agentu: "Pronađi mi novi klub"

Bayern će u subotu odigrati finale Kupa Njemačke protiv RB Leipziga, a čini se da će to biti posljednja utakmica Jamesa Rodrigueza u dresu Bavaraca. 


Kolumbijac je na pozajmici u Bayernu, a minhenski klub ima rok da do 15. juna otkupi njegov ugovor za 42 miliona eura.
Međutim po svemu sudeći do toga neće doći i 27-godišnji Rodriguez će se vratiti u Madrid. Rodriguez je bio u velikom sukobu sa trenerom Bayerna Nikom Kovačem neko vrijeme, ali se činilo da se taj odnos u posljednje vrijeme popravio.



Sky Sports sada prenosi da je igrač već rekao svom agentu da mu pronađe novi klub. Real je Jamesa Rodrigueza platio Monacu 75 miliona eura u transferu koji je došao nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu gdje je Kolumbijac sjajno igrao.

Povratak na Santiago Bernabeu je praktično nemoguć nakon što je Zinedine Zidane preuzeo Real, jer Rodriguez nije imao dobar odnos sa Francuzom u vrijeme kada je on ranije vodio klub iz Madrida.



Navodno je Juventus zainteresovan za Rodrigueza, a on se također povezivao i sa Napolijem, međutim niti jedna konkretna ponuda do sada nije stigla za igrača koji ukoliko pronađe svoju igru bilo gdje da ode može biti ogromno pojačanje.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.