Leroy Sane odbio Bayern pa onda poslao jasan signal PSG-u da sa njima možda ne bi tako postupio

Leroy Sane odbio Bayern, pa obavio trening u zanimljivom dresu 


Iako su Bavarci bili spremni da ga dovedu u svoje redove, Sane je odlučio da odbije bilo kakvu ponudu iz Minhena, jer ne žali da se vrati u Bundesligu.
Međutim, još uvijek nije isključeno da će napustiti Manchester City. Građani su ga spremni prodati za 100 miliona eura i ako takva ponuda dođe njemački fudbaler bi lako mogao otići.



Iako se nije povezivao sa francuskim PSG-om, Sane uveliko trenira u dresu ovog tima, ali naravno da postoji objašnjenje za sve. Njemu je dres PSG-a poklonio neko od reprezentativaca Njemačke koji igra u ovom timu.

Vjerovatno se radi o Thilu Kehreru, koji je i komentarisao fotografiju Sanea. "Lijep dres", napisao je Kehrer. Ko zna, možda na kraju Sane zaista i obuče dres PSG-a, posebno ako se zna da ga je prvak engleske spreman prodati.



Protekle sezone njemački fudbaler je odigrao ukupno 47 utakmica za City i imao je učinak od 16 pogodaka i čak 18 asistencija. Ukupno je za tri sezone na Etihadu nastupio 133 puta i postigao je 39 pogodaka.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.