Nema čekanja: Lazio odbacio SMSa - Slijedi pozajmica u velikog rivala

Najpopularniji srpski fudbaler Sergej Milinković Savić ništa ne čeka: Već je poznata i sledeća stanica odbačene zvijezde Rima!


Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić mogao bi da napusti Lazio već u januaru, pišu italijanski mediji.
Prvi čovjek nebeskoplavih Klaudijo Lotito ocijenio je da mladi vezni igrač košta 150 miliona eura, tako da je Milinković-Savić ostao u Rimu, uprkos brojnim ponudama italijanskih i inostranih klubova.



Ipak, od početka sezone Srbin ne pokazuje igru zbog koje je postao jedan od poželjnijih fudbalera na tržištu. Sergej Milinković Savić je u 18 odigranih utakmica postigao samo jedan gol, uz samo jednu asistenciju.

Zbog toga se našao na meti ekstremnih navijača, koji ga smatraju odgovornim to jeste krivim za loše rezultate kluba. Kako navodi Korijere delo Sport, Lotito se u ovom momentu ne bi protivio odlasku Sergeja.



Italijanski list kao naredni klub mladog srpskog fudbalera navodi Inter, koji je i ljetos bio zainteresovan za njega. Još jednom se tvrdi da je direktor nero-azura Bepe Marota veliki poštovalac Milinković-Savića i da bi u svom klubu želio da ga vidi već u januaru.

Opcija je da Inter 23-godišnjaka prvo dovede na pozajmicu, a onda na ljeto pokuša da otkupi ugovor. Kako se navodi u tekstu, Lotito je na velikom iskušenju, pošto bi Sergejeva cijena mogla dodatno da spadne do ljeta.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.