Mourinho van sebe - Dva Velikana kreću po Unitedovo pojačanje od 50 miliona

Manchester United već neko vrijeme radi na pojačanjima, a ako uzmemo u obzir da je Mourinho doveo na pršlom prelaznom roku samo Freda - Uprava se nije proslavila!


Da li će italijanski klub ponovo uspeti da ga zadrži? Italijanski mediji pišu kako je Inter spreman da proda zvijezdu, ali samo za odgovarajuću cijenu.
Bilo je pravo čudo kako su uspjeli da ga zadrže ovog ljeta u timu, ali sada izgleda žele da dobro naplate ogromno interesovanje za ovog Hrvata. Dvadesetdevetogodišnji krilni napadač inače igra odlično.



A bio je impresivan i na Mundijalu u Rusiji sa svojom reprezentacijom. Tada se povezivao sa Unitedom, ali "Crveni Đavoli" su dobili ogromnu konkurenciju u vidu Bayern Munchena i Atletico Madrida.

Jose Mourinho ne krije da želi Perišića u svom timu i prije nekoliko mjeseci je poslao ponudu u iznosu od 50 miliona evra. Sada će to morati da bude veća suma, pogotovo jer su se u trku uključila još dva giganta.



Ivan Perišić je od 2015. godine član "Neroazura", pre toga je nosio dres Wolsburga, Dortmunda, Klub Briža i Roselarea. Radi se zaista o fantastično igraču koji može da napravi razliku u napadu. Postigao je 33 gola na 135 utakmica u dresu italijanskog tima.

Može li Murinjo ovoga puta da ispravi grešku i da dovede Hrvata? Ovoga puta će morati da pobedi i Bajern, ali i Atletiko Madrid, ali i da ispuni sve Interove zahteve kada je u pitanju visina transfera.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.