Italijani sigurni: Održan sastanak Juvea i Raiole - Počeli pregovori za 3 zvijezde

Najkontroverzniji fudbalski menadžer Mino Raiola se sastao sa predstavnicima Stare dame - Počeli pregovori o tri zvijezde!


Fudbalski super menadžer Mino Raiola ima jake veze u Juventusu, a svojevremeno je bio i predstavnik današnjeg potpredsjednika Stare dame Pavela Nedveda.
Kako italijanski mediji prenose navodno je danas održan sastanak Mina Raiole i predstavnika Juventusa kako bi se raspravljalo o tri velika imena, a radi se o: Moise Keanu, Paulu Pogbi i Matthijsu de Ligtu.



Kako prenosi Sky Italia, glavna tema sastanka i ovih pregovora bilo je produženje ugovora mladog Moisea Keana, a navodno je odlučeno da će Stara dama sada dugoročno vezati talentavonog napadača.

Također, navodno se raspravljalo o potencijalnom transferu Ajaxovog Matthijsa de Ligta koji je danas dobio nagradu "Golden Boy" za najboljeg mladog igrača prema izboru Tuttosporta i koga mnogi velikani sad traže.



Ipak, i dalje se smatra da je Barcelona u "pol poziciji" za mladog Holanđanina. Jedna od tema bio je i Paul Pogba o čijem povratku u Juventus se odavno špekuliše. Međutim, teško je vjerovati da će ga Manchester United prodati u januaru.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.