Totalni preokret: Nekada zvijezda Premier lige - Sada na samom dnu

Nerijetko se dešava da nekada veliki i uspješan igrač doživi veliki pad, pa tako i sada - Bivša Arsenalova zvijezda mora u zatvor! 



Priča je o igraču koji je iznenada napao taksistu i za to djelo sud mu je odredio zatvorsku kaznu u trajanju od 50 dana.
Međutim fudbaler je uložio žalbu... Ali kako sve za sada govori morat će u zatvor na 50 dana zbog napada na taksista! Odlučio je tako Gradski sud u Kopenhagenu. Bivši reprezentativac Danske odmah je uložio žalbu na odluku suda.



Nicklas Bendtner je od 2005. do 2014. igrao u Arsenalu gdje je u 171 utakmici postigao 45 golova. Nakon toga bio je na posudbama u Sunderlandu i Juventusu, da bi u sezoni 14/15 potpisao za njemački Wolfsburg.

Tamo je proveo jednu sezonu nakon koje se zaputio u engleskog drugoligaša Nottingham Forest gdje je u 17 nastupa imao dva pogotka i dvije asistencije. Prošle je sezone bio najbolji strijelac norveškog prvenstva...



Gdje je postao broj jedan sa čak 19 postignutih golova u dresu Rosenborga čiji je igrač postao nakon epizode u Forestu. Ako sud odbije njegovu žalbu, Bendtner će morati pauzirati u igrama za norveški klub s kojim ima ugovor do kraja 2019. godine.



Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.