Sturridge u problemima: Napravio ogromne gubitke kladionicama - Sad je baš on glavni predmet istrage

Englezi otkrili za koje klađenje je optužen Daniel Sturridge: Ipak nije u pitanju utakmica, nego transfer! 


Da li ga čeka kazna? Engleski fudbaler Daniel Sturridge optužen je od strane FA da je prekršio član E8 njihovog pravilnika, odnosno da se kladio.
I, dok su svi mislili da je u pitanju sudjelovanje u klađenju ili namještanju neke utakmice, Sturridge je ipak upleten u nešto sasvim drugo. Možemo sada slobodno reći da je u pitanju jedna vrlo neobična optužba.



Zbog toga jer se Daniel Sturridge tereti da je iznosio informacije o svom posljednjem transferu, odnosno odlasku na posudbu u West Bromwich Albion. Podsjetimo, prošle zime se znalo da će Sturridge promijeniti klub.

Najviše zbog toga jer nije uopšte bio u planovima Jurgena Kloppa, a tada je na kladionicama najbolje kotirao Internazionale Milano kao naredni tim za ovog napadača. Kvota na West Brom je tada bila čak 67.



A sjajni napadač je bukvalno preko noći postao novi igrač ovog kluba pa su kladionice izgubile ogroman novac prije nego što su snizile kvotu na 1,50. Fudbalska Asocijacija Engleske će sada sprovesti istragu.

Jer se tek treba otkriti kome je sve Sturridge rekao da se kladi kako će preći u West Brom i da li je i sam učestvovao u tom klađenju,. Napadač Liverpoola bi se o svemu trebao očitovati u toku sedmice.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.