Real u problemu: Konačno dobili pojačanje, a sad FIFA prijeti da uništi transfer

Real Madrid konačno dobio novo pojačanje, ali je ovaj put u neprilici iz razloga što je prekršio pravila FIFA? 


Predsednik argentinskog velikana uporno nastavlja da tvrdi da se popularni Madriđani uopšte nisu ponijeli džentlmenski.
Danas je stigla i potvrda - Real Madrid je obezbedio prvo januarsko pojačanje. U pitanju je mladi Exequiel Palacios, ponajbolji vezni fudbaler River Plate koji je dogvorio sve uslove sa "Kraljevskim klubom".



Sada je nastao problem jer je to poslednji saznao predsjednik argentinskog velikana Rodolfo D'Onofrio što je protivno pravilima FIFA. "Do sada smo mislili da je sve laž, ali nije, dobili smo potvrdu od njegovih zastupnika.

Sve nas je iznenadilo da jedna institucija poput Real Madrida pregovara direktno sa igračem bez našeg znanja, protivno pravilima FIFA." "Nismo se ovome nadali, ovo ne liči na istorijske veze kakve imamo sa Realom...



I to još od slavnog Alfreda Di Stefana, ovo je zaista sramno", smatra D'Onofrio. Za sada nije poznato da li će 20-godišnji vezista ostati u na pozajmici u matičnom klubu dok se Realova sezona ne završi.

Ili će pak već u januaru zadužiti beli dres, ali nakon ovako teških reči prvog čovjeka argentinskog kluba, teško da će se dodatno još zadržavati na Monumentalu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.