Preokret u Italiji: Real Madrid i Barca dobili odgovor - Inter odredio cijenu za najpoželjnijeg igrača

Spalleti jasan na press konferenciji nakon tekme sa Barcom: "Koliko on vrijedi? Vodite ga za 100 miliona eura, plus još..."


"Nerazzurri" su sinoć izvukli bod na "Meazzi" protiv Barcelone, Mauro Icardi je postavio konačnih 1:1 u četvrtom kolu Lige prvaka.
Nakon utakmice, trener Intera Luciano Spalletti otkrio je za italijanske medije koliko vredi stoper ekipe iz Milana, sjajni Milan Skriniar. Poznato je da je veliki broj timova zainteresovan za talentovanog Slovaka.



Među njima su i španski velikani Barcelona i Real Madrid, a navodno je i Manchester United svojevremeno poslao ponudu od 85 miliona eura na "Meazzu" za njegove usluge, koju je uprava Intera odbila.

"Koliko vrijedi Skriniar? 100 miliona", jasan je bio Spalletti, ali je onda dodao da je to cifra bez "napojnice". "Da sam na Barcinom mjestu, ponudio bih 120 miliona eura i rekao da je 20 miliona napojnica.



Da sam na mjestu Real Madrida, ponudio bih 140 miliona eura, od kojih je 40 miliona napojnica", dodao je trener Intera. Stiče se dakle utisak da ni sa 100 miliona eura klubovi ne bi uspjeli da ubijede Intera da proda mladog fudbalera

Vidjet ćemo da li će Barcelona ili Real Madrid poslušati savet italijanskog stručnjaka u nekom od narednih prelaznih rokova.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.