Nijemci sigurni: Hrvat ne ostaje na klupi Bayerna - Počeli pregovori sa najboljim na svijetu

Nikon Kovač neće sjediti na klupi Bayern Munchena u narednoj sezoni, pregovori sa novim trenerom su počeli!


Hrvatski trener Niko Kovač kako poslednji navodi govore neće u narednoj sezoni sjediti na klupi minhenskog Bayerna.
Prema informacijama koje stižu iz Njemačke, rukovodstvo bavarskog giganta se odlučilo na velike promjene u igračkom, ali i u trenerskom kadru te da za sledeću sezonu se spremaju ogromne promjene koje će ih vratiti u sam vrh.



Sigurno je da na klupi od naredne sezone neće biti Nike Kovača koji se nije najbolje snašao u Bayern Munchenu koji je u stanju gdje mnogo standardnih igrača treba da ide, a pregovori sa novim trenerom navodnu su već počeli.

Rukovodstvo Bayern Munchena kontaktiralo je bivšeg trenera madridskog Reala Zinedinea Zidanea i ponudili su mu posao od naredne sezone. Predstavili su mu projekat i sada čekaju njegovu konačnu odluku.



Velike su šanse da će legendarni Francuz prihvatiti posao ali sigurno neće pristati na iste uslove kao hrvat, jasno je da su pojačanja zaista neophodna a Bayern će morati da dosta potroši na podmladak ove nekada sjajne ekip.

Bayern je sigurno veliki izazov i nema dileme da bi Zidane dobio ono što želi u minhenskom timu. Zizou je vodeći madridski Real osvojio tri uzastopne titule Lige prvaka, a ekipu je vodio i do titule u prvenstvu 2017. godine.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.