Navijačima se neće svidjeti: Gattuso na kraju puta - Zamjena bivši trener Intera?

Legenda na kraju puta u svom voljenom klubu za koji se borio dobar dio svog života - Stigle vijesti od naslijedniku!


Gennaro Gattuso je veoma blizu otkaza gotovo na pragu u AC Milanu zbog loših rezultata "Rossonera" u aktuelnoj sezoni.
Jedan od kandiata za njegovog naslednika je trener Atalante Gian Piero Gasperini. Milan i pored solidnih ulaganja ove sezone nije ni blizu vrha tabele u Seriji A. Rossoneri su tek na šestom mjestu poslije 12 utakmica uz veliki zaostatak za vodećim Juventusom.



AC Milan je upravo od Juvea izgubio na domaćem terenu 2:1 u poslednjem kolu pred reprezentativnu pauzu, a prije toga je ekipa uspjela da se oporavi od lošeg starta i veže tri pobjede što je bila naznaka promjena.

Ipak i pored ovog napretka i dalje se govori o smjeni Gennara Gattusa, a po izveštajima italijanskih sajtova trenera Atalante Gian Piera Gasperinija su neformalno kontaktirali vlasnici Milana kako bi ga pitali da li mijenjao radno mesto.



 Gasperini ima 60 godina i poznat je po tome što se oslanja na mlade igrače koji prolaze kroz akademiju kluba u kom radi. Gasperini bi takođe imao i jak motiv da se osveti Interu koji ga je 2011. godine zamijenio posle samo pet utakmica na klupi.

Tada je izgubio i Super kup i to upravo od Milana. Šest nedjelja kasnije su mu "nerrazuri" uručili otkaz posle jednog remija i četiri poraza. Osim Atalante Gasperini je vodio Đenovu, Palermo i Krotone, a radio je i sa mlađim kategorijama Juventusa.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.