Izazvao smijeh, ali i razočarenje: Hrvat prodaje svoju medalju osvojenu na Mundijalu

Hrvatski navijači ostali bez riječi - Neko iz hrvatskog tima koji je osvojio na Mundijalu bronzu prodaje medalju!


Dvadeset godina nakon legendarnog Svjetskog prvenstva u Francuskoj jedna je generacija hrvatskih fudbalera uspjela nadmašiti bronzane Vatrene iz 1998. godine.
Hrvatska sada ima još bolju, srebrnu generaciju pa je možda netko odlučio kako je vrijeme da proda svoju broncu iz Francuske. Naime, jedna aukcijska kuća prodaje upravo jednu od 30 bronzanih medalja koje su podijeljene hrvatskoj delegaciji nakon što su Vatreni u Parizu pobijedili Holandiju s 2:1.



U oglasu za online aukciju koja će se biti od 7. do 8. decembra na Saleroomu piše da je medalja prava rijetkost te da visi na originalnoj traci. Procijenjena je na oko 7500 eura, no mogla bi se prodati i za veću cifru.

Ne zna se ko prodaje medalju, je li riječ o nekom od igrača ili pak članova stručnog tima. Ćiro Blažević bio je selektor, a igrača su bila 22. Ko ima financijskih problema tolikih da je prodao dokaz najvećeg uspjeha u svojoj karijeri?



Selektor: Ćiro Blažević;  Pomoćnik: Branko Ivanković;  Trener golmana: Ivan Katalinić;  Igrači: Dražen Ladić, Marjan Mrmić, Vladimir Vasilj, Igor Štimac, Slaven Bilić, Dario Šimić, Anthony Šerić, Goran Jurić, Silvio Marić, Mario Stanić,

Zvonimir Soldo, Igor Tudor, Robert Jarni, Zoran Mamić, Krunoslav Jurčić, Aljoša Asanović, Robert Prosinečki, Zvonimir Boban, Davor Šuker, Petar Krpan, Ardian Kozniku i Goran Vlaović. Viši savjetnik predsjednika: Zorislav Srebrić;  Pomoćnik izvršnog direktora: Zoran Cvrk;  Ekonom: Mladen Pilčić;  Fizioterapeut: Bojan Radanović;  Liječnik: Boris Nemec

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.