Isplaćuje se: Zabio dva Eurogola Liverpoolu, a sad pred transferom karijere u Seriju A

Rezultat koji će se isplatiti stostruko - Milan Pavkov pravi transfer života? Šta znači slava preko noći...


Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov je ovih dana glavna faca u Srbiji, a mnogi navijači se pitaju i kako ne bi bio...
Pogotovo nakon što je prošle sedmice postigao dva gola u pobjedi nad Liverpoolom rezultatom 2:0. Ne tako davno, Pavkov je nastupao za trećeligaša ČŠK Pivaru iz Čelareva, kalio se u Radničkom iz Niša.



A ovog ljeta je konačno dočekao šansu u Crvenoj Zvezdi. Njegov bajkoviti put mogao bi se nastaviti jednim transferom o kojem do jučer vjerovatno nije mogao ni sanjati a koji je zaista njegova ulaznica za posao iz snova.

Naime, italijanski Tuttosport donosi vijest da je za Pavkova ozbiljno zainteresovan veliki AC Milan. Navodno je Milan već spremio ponudu za napadača Crvene zvezde, ali italijanski list još uvijek nije otkrio o kojoj cifri je riječ.



Iz Crvene zvezde su najavili da će Milanu Pavkovu uskoro ponuditi novi, bogatiji ugovor, a i sam napadač je poručio da mu je želja da još neko vrijeme ostane u beogradskom klubu. Međutim, bogata ponuda mogla bi dovesti do preokreta u toj priči...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.