Englezi prenose: Dembele već na izlaznim vratima - Barci na stolu ponuda od 100 miliona

Ponuda je navodno na Valverdeovom stolu - Ousmane Dembele u još jednom nevjerovatnom transferu napušta Barcelonu?  


Francuski fudbaler Ousmane Dembele (21) mogao bi u januarskom prelaznom roku ostvariti još jedan veliki transfer.
Ovaj 21-godišnji fudbaler ima dosta problema u Barceloni i sve su prilike da će on uskoro napustiti klub sa Nou Campa. Prema navodima engleskih medija Liverpool je spremio ponudu za ovog fudbalera.



Nude 100 miliona eura, a menadžer Jurgen Klopp je uvjeren da bi im Ousmane Dembele bio velika pomoć na putu do titule prvaka Engleske. Popularni Redsi već raspolažu izuzetnim napadačkim opcijama.

Tu su nešto lošiji ove sezone Mohamed Salah, Sadio Mane, Roberto Firmino i Daniel Sturridge, ali svakako da bi dolazak Dembelea itekako pojačao konkurenciju i donio jedan novi element njihovo sjajnoj igri.



Imajući u vidu da je Ousmane Dembele došao iz Borussije Dortmund iz koje je došao i Jurgen Klopp - Ova kombinacija bi itekako imala smisla. Dembele je u posljednje vrijeme u čestim sukobima sa rukovodstvom Barcelone.

Nekoliko dana se nije pojavljivao na treninzima i to ga je koštalo mjesta u timu u duelu protiv Betisa. Francuz je ove sezone u 15 odigranih utakmica postigao šest golova i upisao je dvije asistencije.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.