Dosta ih je i trpio: Real gubi najboljeg golmana - Zvijezda odlazi tamo gdje ga najviše žele

Real na putu da izgubi jednog od najboljih golmana na svijetu - Realov najbolji golman bi mogao promijeniti tim? 


Prije nego što je Real Madrid doveo proslavljenog golmana Premier Lige, Navas je bio često tražen a sada ga traži još jedan velikan.
Keylor Navas navodno bi mogao dobiti veoma primamljivu ponudu za nastavak karijere. Dolaskom Thibauta Courtoisa u Real Madrid, fantastični Kostarikanac je dobio žestoku konkurenciju i često mjesto na klupi.



Ali za sada je nekako uspijevao da se izbori za svoje mjesto ali imajući u vidu šta je učinio. Međutim, pred njim je navodno sada jedna nova posebno zanimljiva ponuda koja bi mogla da prevagne i odvede ga iz Real Madrida.

Kako navodi Calciomercato. torinski Juventus razmatra angažovanje sjajnog golmana Reala i pokušaće uskoro da ga dovede u svoje redove. Ako se to na kraju desi, izvjesno je da bi Mattia Perin mogao na posudbu.



Dok bi se Keylor Navas borio za jedinicu sa Wojciechom Szczesynjem. Keylor Navas je ove sezone nastupio sedam puta za madridski klub, ali svega su dva nastupa od prve minute bila u prvenstvu Španije.

Keylor Navas važi za jednog od najboljih golmana današnjice ali stiče se utisak da je zbog svoje skromnosti izuzetno potcijenjen pa kako u svojoj ekipi kojoj je standardan i dobar već dugo, tako i u fudbalskom svijetu... 

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.