Vraća se: Legenda Arsenala preuzima velikana - Stiže formula za dugo očekivani trofej?

Nije dugo čekao: Arsen Wenger postaje sportski direktor u jednom od najmoćnijih klubova na svijetu? 


Francuz spreman za veliki projekat. Prema brojnim izvorima iz Francuske, Arsen Venger bi uskoro mogao da se vrati u fudbal, ali ne kao trener.
Legendarni Francuz ostao je bez posla nakon što se razišao sa Arsenalom pod vrlo čudnim okolnostima, od tada je bio predmet brojnih spekulacija oko preuzimanja nekoliko evropskih ekipa. 



Ipak, izgleda da je sada Paris Saint Germain taj koji želi njegove usluge na mjestu sportskog direktora kluba.  Takozvani "Sveci" su nezadovoljni trenutnim "tehnikom" Anterom Enrikeom koji je stigao iz Porta.

Portugalac ne uspeva da ubedi Rabiota da produži ugovor, uz to je uspio čak i da se posvađa ne samo sa njim već i sa nekoliko vrlo bitnih igrača u Parizu što je u današnje vrijeme nedopustivo za jedan klub kalibra.



Enrikeu se ipak najviše zamjera neuspjeh oko Lukasa Pakete kojeg je preoteo AC Milan i ne bi bilo čudno da ode iz "grada svjetlosti" koliko u januaru jer je sveopšte nezadovoljstvo u Paris Saint Germainu njim očito.

Wenger bi imao ingerencije da oblikuje akademiju po svojoj želji što mu se čini primamljivim i izazovnim, ali Paris Saint Germain je taj koji treba da napravi konkretan potez i sve to završi u pravom stilu.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.