United u do sada nezapamćenoj krizi - Čak 11 zvijezda može da ode besplatno

Jose Mourinho ne zna šta će sa njima - "Strašnih" 11 koji mogu besplatno napustiti Old Trafford!


Velikom broju igrača ugovor ističe na kraju sezone. Iako Joseu Mourinhu uvijek fali kvalitetnih i skupocjenih pojačanja.
Činjenica je da Manchester United u svojim redovima ima veliki broj kvalitetnih igrača. Neki sjajni fudbaleri su poptuno pali u drugi plan, pa je već sada jasno da neće produživati saradnju sa Unitedom.



Dok je značajan broj i onih koji su "stubovi ekipe", a kojima ističe ugovor po okončanju ove sezone. Kod navijača Uniteda se zbog toga javila razumljiva bojazan da bi narednog ljeta njihov klub mogao ostati bez nekoliko sjajnih fudbalera i to bez naknade.

Tako su Englezi napravili i "startnih 11" od igrača kojima ugovor ističe na ljeto 2019. godine i zaista se radi o fantastičnoj ekipi. Jedanaestorka Manchester Uniteda sastavljena od igrača kojima uguvori ističu krajem tekuće sezone je sljedeća:



David de Gea - Matteo Darmian, Chris Smalling, Phil Jones, Luke Shaw - Ander Herrera, Andreas Perreira, Antonio Valencia, Ashley Young - Juan Mata, Anthony Martial. Vrlo je vjerovatno da će neki od ovih igrača zaista napustiti United.

Dok će jedan broj sigurno produžiti saradnju. Veliku ulogu u tome će svakao igrati i Jose Mourinho, te to da li će Portugalski stručnjak kraj sezone uopšte dočekati na klupi Crvenih đavola.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.