Ramos nadmašio samog sebe: Salah mu nije bio dosta - Povrijedio i zvijezdu Cityja?

Dokle više će to ići: Prvo Salah, sada i zvijezda Manchester Cityja - Šta se to dešava s Sergio Ramosom? 


Nakon što je kako kaže sasvim "slučajno" povrijedio Salaha podmuklo je sada udario i zvijezdu Engleske.
U jučerašnjem meču Španije i Engleske bilo je dosta tenzija, dosta grubih startova, a istako se onaj Sergija Ramosa nad Raheemom Sterlingom koji je ovog puta bio taj koji došao pod "nogu" jednom od najopasnijih.



Sergio Ramos nikada ne biva kažnjen za svoja nedjela jer očigledno sve to radi "pametno" i proračunato. Tvrde mnogi da je namjerno faulirao Mohameda Salaha u finalu Lige prvaka kada je izveo neku vrstu zahvata nad njim.

A sada je išao da povrijedi Raheema Sterlinga. On je ofanzivca Engleske nagazio dok je ovaj ležao na travi, no naravno to je promaklo sudiji, pa se stoper Real Madrida i ovaj put izvukao iz poprilično teške situacije.




Ali očito da je sve prgaviji kako vrijeme prolazi. Što se same utakmice tiče, Engleska je u Sevilli vodila 3:0, a na kraju je slavila s 3:2 protiv Španije, koja je prethodno razbila Hrvatsku u prvom kolu Lige nacija, no sinoć nije bila prava.

Naime u prvom poluvremenu, su Englezi bili potpuno dominantni te su poveli čak 0:3 do kraja prvog poluvremena, a nakon izlaska iz svlačionice pokušali su da se vrate, te su stigli do rezultata od 2:3 u 97. minutu, što nije spriječilo poraz...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.