Nije nimalo dobro: Klopp bijesan - Najbolji sa Anfielda zabio Eurogol pa se povrijedio

Osjećanja su pomiješana kod navijača - Spektakularni gol iz kornera zasjenila je izuzetno ružna vijest!


Povreda se naime desila sinoć u završnici meča, nakon jednog od najljepših golova ove sezone, a sada je definitivno opravdao nagradu golgetera godine.
Mohamed Salah je u 4:1 pobjedi Egipta nad Swazilandom postigao eurogol, zabio je direktno iz kornera na zatvaranju prvog poluvremena i pokazao da prošla sezona nije bila samo bljesak i da ništa nije slučajnost.



Ove sezone Mohamed Salah u dresu Liverpoola nije na tom nivou na kome je bio još od prošle sezone, pa mu je ovaj gol došao u pravo vrijeme, ali nažalost, stigla je i jedna veoma ružna vijest koja je rastužila navijače.

U samoj završnici zvijezda Liverpoola je morala da izađe iz igre zbog povrede i po izrazu Salahovog lica - ne izgleda dobro. Ipak, pauza je, ima dovoljno vremena da se oporavi do novih mečeva u Premier igi,



Ali u slučaju da je riječ o težoj povredi, na Anfieldu će naprosto biti jako razočarani jer nebitno je to što Salah nije u potpuno istoj formi kao prošle godine, on predstavlja opasnost po gol protivnika koji još uvijek prezaju od strašnog Egipćanina.

"Prve prognoze ljekarske ekipe nacionalnog tima su da je Salah zadobio povredu mišića. Uskoro će biti detaljno pregledan, ali po mom mišljenju nije ništa ozbiljno", poručio je pomoćnik egipatskog selektora Hany Ramzy.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.