Juve se pojačava: Najmoćniji Portugalac pravi tim snova - Ronaldo dobija saigrača svjetske klase

Najmoćniji Portugalac pravi dream team: Ronaldu dovodi saigrača baš po mjeri - Navijači stare dame će biti oduševljeni!


Zvijezda je stigla u Munchen kao veliko pojačanje i sve se činilo idealnim. Međutim, samo do dolaska Nike Kovača.
Hrvatski stručnjak je već u startu prekrižio Kolumbijca, te tako nagovijestio da će priliku za igru zapravo dobiti na kapaljku. Kolumbijanc je trenutno na posudbi u Bayernu iz Real Madrida, a ona traje do sljedeće godine.



Ali mogao bi se godinu dana ranije rastati s Bavarcima. O ovome su njemački mediji stidljivo ranije i nagađali, a čini se da će se zaista i obistiniti. James je u Real stigao 2014. kao prvi strijelac Mundijala u Brazilu.

Ali nije uspio da se izbori za mjesto standardnog prvotimca u Madridu i prošlog je ljeta preselio u Bavarsku. Čini se kako bi sada mogao imati novi klub jer Kovač očito nema njega u planovima novog Bayerna.



Kao najzainteresiraniji klubovi za Jamesa je spominjan londonski dvojac Chelsea i Arsenal koji ga vide kao svog novog playmakera. Protekle sezome James je odigrao 23 prvenstvena susreta za Bayern i zabio sedam golova.

Dok na Mundijalu nije zabio za svoju Kolumbiju. Međutim, čini se da Rodriguezu nije cilj Ostrvo već Serie A. I vrlo lahko bi se mogao pridružiti Cristijanu Ronaldu, nekadašnjem saigraču iz Reala.

Portugalac, najzvučnije ime koje zastupa Jorge Mendes, je ljetos stigao u Torino, a prema pisanju "Bilda" i pojedinih španskih medija isto čeka i Jamesa Rodriguzea.

Sjajni Kolumbijac je možda i najbolja “desetka” današnjice i sigurno bi predstavljao ogromno pojačanje za Bianconere. Stara dama je za Jamesa koji trenutno nastupa za Bayern kao posuđen igrač Reala spremna izdvojiti 60 miliona eura.


Što bi na "Bernabeu" sigurno i prihvatili. Bavarci imaju pravo otkupiti odlično veznjaka, međutim čini se da Mendes za svog štićenika ima druge planove. Sasvim sigurno očekuje nas pakleno ljeto 2019. godine...

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.