Problemi u Liverpoolu: Klopp bijesan na zvijezdu - Zbog jedne stvari smo izgubili

Klopp se posvađao sa igračem i kritikovao sudijee: Nije mi jasno - Pa kad već imamo VAR... 


Chelsea je nevjerojatno preokrenuo Liverpool te pobijedio u Carabao Cupu s 2:1, a redsima sada ostaje ligaški revanš u subotu.
Jurgen Klopp prvo se dotakao Emersonovog gola za izjednačenje, koji neki smatraju sporniim zbog prekida iz kojeg je došao: "Mislim da nije prekršaj. Prvo je dotakao loptu, a takve stvari se događaju, pa kontakta među igračima ima stalno, no nije sve prekršaj.



Bila je čista lopta i linijski sudac htio je dati aut, a čudno mi je da je na kraju to bio prekršaj i žuti karton! I onda ta situacija, nisam je vidio u igri, no kad su krenuli koristiti VAR znao sam da je bilo blizu.

Mislim da sam objektivan i rekao bih da je zaleđe", započeo je Klopp te objasnio svoje mišljenje: "Imate dva igrača u zaleđu koji blokiraju moje igrače. Ne diraju loptu, ali blokiraju igrače, a to uvelike utječe na ovakvu situaciju.



Mislim da ne moraš ići do lopte, ako svi igrači mogu samo blokirati iz zaleđa već bi to drastično promijenilo prekide." "Ne osjećam se loše, samo nismo imali sreće. Imate slobodan udarac koji možda i nije bio.

No kada već koristite VAR, trebate donijeti ispravnu odluku", rekao je Klopp te se dotakao Xherdana Shaqirija, koji je stajao sam samcat u šesnaestercu, no iz nekog razloga nije zapucao na gol, što je jako naljutilo trenera i počelo svađu između njih dvojice: "Bilo je 1:0, bio je potpuno sam... Možda trebate njega pitati zašto nije pucao."

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.