Stigao ultimatum: Mourinhou se loše piše - Navijači prvi put protiv svog kluba!

Turbulentno na Old Traffordu - Mourinho dobio ultimatum: Utakmica Burnley - Manchester United presudna, zamjena već spremna! 


Čini se kako bi Joseu Mourinhu dani na Old Traffordu uskoro mogli biti odbrojani. Britanski Express donosi priču kako je Manchester United navodno dao neku vrstu ultimatuma svom treneru.
Naime, nakon dva uzastopna poraza od Brightona i Tottenhama, Manchester United gostuje kod Burnleyja i ukoliko tu utakmicu izgubi, Mourinho će biti bivši. Naravno, to nije veliko iznenađenje obzirom da Posebni za sada ni blizu nije uspio da napravi ono zbog čega je doveden.



A to je da vrati Crvene đavole u sami vrh engleskog i evropskog fudbala. Iako je prošlu sezonu završio kao drugoplasirani u Premiershipu, Manchester United nije bio ni blizu gradskom rivalu Cityju kada je u pitanju borba za titulu.

A Mourinho je početkom sezone bio prvi kandidat po kladionicama za dobijanje otkaza. Strpljenje navijača je bilo već na samom rubu, a nakon nova dva poraza čini se kako nijedan navijač kluba sa Old Trafforda ne bi imao ništa protiv.



Tako da će sada dosta navijača da navija protiv Uniteda da Mourinho dobije otkaz nakon eventualnog neuspjeha protiv Burnleyja. Isti taj izvor navodi kako je zamjena već spremna - to je Zinedine Zidane.

Francuz je bez posla otkad je napustio Real Madrid, ali bi se vrlo brzo mogao vratiti pored aut linije jer je navodno već prihvatio poziv Manchester Uniteda. Dakle, nama sada ostaje samo da čekamo meč Burnley - Manchester United, pa da vidimo šta će se dogoditi.

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.