Valverde oduševljen: Barca napravila odličan posao - Jedan stigao, zvijezda PSG-a na putu!

Barcelona dogovorila veliki transfer, čeka se Paris Saint Germain - Velika zvijezda na Camp Nou!


Barcelona je danas zvanično predstavila Arthura kao novo pojačanje, no čini se da bi do kraja sedmice na Camp Nou mogao doći još jedan fudbaler.
Španski mediji objavili su danas da Barcelona već nekoliko sedmica pregovara s Paris Saint Germainom oko Adriena Rabiota, te da je ovaj transfer veoma blizu realizacije i da su pregovori već u poodmakloj fazi.Navodno, Barca i Rabiot su sve dogovorili, a sada se čeka samo Paris Saint Germain. Kako piše Mundo Deportivo ovaj vezni fudbaler sedmično bi u Barceloni trebao zarađivati čak oko 150.000 eura.

Rabiot je pristao na sve uslove Katalonaca najviše zahvaljujući novom sportskom direktoru Ericu Abidalu. Treba dodati da Rabiot s Paris Saint Germainom ima ugovor do ljeta 2019. godine tj tačnije još jednu godinu.Tako da bi Paris Saint Germain trebao pristati na ponudu Barce jer će u suprotnom ovaj veznjak otići narednog ljeta kao slobodan igrač. Rabiot bi s Barcom trebao potpisati saradnju na pet godina i zadužiti Iniestinu osmicu.

Barcelona je kao i Real Madrid u popriličnom problemu - Došlo je do smjene generacija, ostao je gotovo Messi sam, ostali igrači se nisu još uvijek dovoljno uigrali da bi bili ono što su nekada bili, a navijačima ostaje samo da sanjaju da će pojačanja koja dovedu biti kombinacija slična Xaviju, Iniesti i Messiju.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.