Tuga u Brazilu: Navijači totalno razočarani - Neymar se povlači?!

Nakon ispadanja sa Mundijala Brazil je utihnuo - A Neymar se oglasio povodom poraza: Više mi se uopšte ne igra!  


Kao glavnog krivca za ispadanje Brazila sa Svjetskog prvenstva mediji u ovoj zemlji su okrivili prvu zvijezdu tima Neymara.
Najskuplji fudbaler svijeta odigrao je prosječan Mundijal, a i u duelu protiv Belgije u četvrtfinalu nije previše pokazao protiv Belgije i poraz je bio neizbježan. Neymar se nakon ispadanja sa SP oglasio na Instagramu.Zvijezda ističe kako mu je ispadanje najtužniji dan u karijeri. "Ovo mi je najtužniji dan u karijeri. Bol je još veća jer smo imali šansu da ispišemo istoriju, ali ovog puta nismo uspjeli", rekao je Neymar i zatim je istakao kako mu se više ne igra.

"Teško mi je naći snagu da uošte više igram fudbal. Ipak, nadam se da će mi Bog dati tu snagu da se izborim sa svim. Uvijek ću vjerovati u Boga, čak i kada gubimo. Ponosan sam na svoje saigrače", napisao je Neymar na Instagramu.Brazil je na ovogodišnjem Svjetskom Prvenstvu u Rusiji dosta podbacio, od tima za koga su svi smatrali za glavnog favorita do ispadanja i to na takav način da se osjećaju potpuno nemoćnim u poređenju na protivnika...

Neymar se na Svjetsko Prvenstvo vratio nakon nekoliko mjeseci pauze zbog povrede tako da je morao lakše da startuje, postojale su čak neke prognoze da ipak neće moći da igra ali na koliku toliku sreću Brazilaca - Ipak je igrao.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.