Sve po zasluzi: Heroj spasio kožu Hrvatima - A sada nagrađen direktnim letom za Premier Ligu!

Svojim bravurama odveo je Hrvatsku u nastavak takmičenja, sada bi mogao da ostvari transfer karijere. 


"Vatreni" su se sinoć domogli osam najboljih u svijetu, savladali su nakon penala Dansku u osmini finala.
Junak naših zapadnih komšija bio je golman Danijel Subašić, koji je sačuvao tri šuta sa kreča Dancima u penal seriji. Prvi čuvar mreže reprezentacije Hrvatske sa velikim uspjehom brani boje francuskog Monaka.Ali bi ovog leta mogao da promeni sredinu. Poznato je da Liverpool traži golmana, Karijus će dobiti priliku i naredne sezone, uprkos katastrofi u finalu Lige šampiona protiv Reala, ali je jasno da uprava "Redsa" želi da mu žestoko pojača konkurenciju.

Subašić je veoma kvalitetan i dokazan čuvar mreže, te nema sumnje da bi Karijus pao u drugi plan u slučaju da Hrvat stigne na "Anfield". Nije poznato koliko će konkretno Monako traži za njegove usluge.O transferu će se definitivno više znati nakon Mundijala, pogotovu jer je Hrvatska još aktivna, igraće za plasman u polufinale sa domaćinom, selekcijom Rusije gdje će ih dočekati ruski navijači kojima je ovo jedan od najvećih dosadašnjih uspjeha u fudbalskoj istoriji.

Prvi golman koji se upisao u istoriju Mundijala istim ovakvim podvigom je Rikardo kada je Portugalija slavila sa 3:1 nad Engleksom, a čuvar mreže portugalaca bio nepremostiva prepreka. Tadašnji golman Sportinga odbranio je udarce sa bele tačke Frenku Lampardu, Stivenu Džerardu i Džejmiju Karageru.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.